.

.

De Vânzare fierbinte 1 BUC Mașină de Cusut de uz Casnic piciorușului Presor Matel Acasă Părți 7HOLE piciorușului Presor 16,5 cm Costura

De Vânzare fierbinte 1 BUC Mașină de Cusut de uz Casnic piciorușului Presor Matel Acasă Părți 7HOLE piciorușului Presor 16,5 cm Costura

Calificări de clienți:

RON 4.00 -34 %
RON 6.08
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


Caracteristici :
Tip : piciorușului presor. Utilizare : picior. Material : matel. Folosit pentru a coase 1-7 siruri de caractere sau linii decorative. Selectați casa masina de cusut cusatura zig-zag lățimea este de 5-7mm. Instrucțiuni :
1. Introduce dorit 1-5 șir sau cusaturi decorative în respectivul ghid de găuri pe picior presor;
2. Montați piciorușul presor și trageți de sfoară sau fir decorativ de mai jos canelura de ghidare din spate;
3. Îndreptați șir sau garnitura de linie, selectați cusatura zig-zag și reglați lățimea cusăturii pentru a 7mm, apoi începeți să coaseți. Lista De Pachete :
Piciorușului presor x 1 buc
Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Biroul nostru sunt orele 9 : 00 la 6 : 00 p. m. (GMT+8) de luni până sâmbătă. Și biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (Peking) dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe aliexpress mesaj,vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră în 48 de ore. în timpul sărbătorilor,pentru întârziere răspuns,ne cerem scuze profund.

Despre produs

Nume De Brand:
Hicello
Tip:
Piciorușului presor
Utilizarea:
masina de cusut
Material:
Matel
Lățime:
16.5 cm

Alegerea clientului