.

.

Toptetn Tub de Biciclete Cadru bicicleta de munte sac Top tube pachet de echipamente de Ciclism

Toptetn Tub de Biciclete Cadru bicicleta de munte sac Top tube pachet de echipamente de Ciclism

Calificări de clienți:

RON 13.00 -35 %
RON 19.96
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


Toptotn Față de Bicicletă Suport Bilaterale partea pachete poate stoca obiecte mici, cum ar fi instrumente și așa mai departe.
Materiale de ÎNALTĂ CALITATE : Toptotn Biciclete Top tube pachetului este de brand nou și de înaltă calitate;Rezistent 600 D înaltă densitate tesatura,captuseala groasa in interior,amortizare și la șocuri.
SECURITATE : are conducte reflectorizante pentru vizibilitate pe timp de noapte,Ambele părți au benzi reflectorizante pentru echitatie în condiții de siguranță pe timp de noapte.
Multi-funcție Top tube pachet,Mini design de Biciclete de Top tub pachet, magazin de unele mici chestii de genul cheie, sac de aparat de fotografiat ,pe scară largă, posete, telefon mobil pachet ,instrumente Mici, crește Husă, pentru a satisface nevoile diferite de călăreț, care pot purta ochelari și alte obiecte mici.
Rezistent la apa : impermeabil compartiment , eficiente rezistent la apa, nu vă faceți griji cu privire la obtinerea de echipamente umed și este practic și poate fi aplicat la o zi ploua.
CONFORT : Anti-alunecare, echipat cu două Stick de Magie pentru o instalare ușoară și îndepărtarea. detasabila pachet, ușor de instalat, poate fi îndepărtată în orice moment. Potrivit pentru cele mai multe tipuri de biciclete, cum ar fi biciclete de munte și biciclete rutier, și, de asemenea, ușor să se atașeze la bicicleta fara unelte.
Caietul de sarcini :
Culori disponibile : Negru
Element dimensiune : Aprox. 6.3 în x 5.7 x 1,8 în
Element greutate : Aprox. 120g.

Despre produs

Material:
Nailon
Funcția:
Impermeabil
Nume De Brand:
TOPTETN

Alegerea clientului