.

.

Grad profesional din Oțel Inoxidabil de Lux Cocktail Filtru Pentru Utilizarea Cu Agitator de Sticlă sau de Tablă Cocktail cu Gheață Filtru

Grad profesional din Oțel Inoxidabil de Lux Cocktail Filtru Pentru Utilizarea Cu Agitator de Sticlă sau de Tablă Cocktail cu Gheață Filtru

Calificări de clienți:

RON 15.96
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


Avantajul Produsului :
Acest Filtru este ideal pentru păstrarea bucăți mari de gheață sau confuze ingrediente de atingerea ta de cocktail. Se potrivește perfect în interiorul un Boston Shaker, această cupru hawthorne filtru este de finisare perfect pentru cocktail set.
Complet cu un cupru de primăvară, care este proiectat pentru a prinde gheață și confuze fructe și ingrediente.
Dimensiuni :
Material : otel Inoxidabil
Lungime : 155mm
W idth : 32mm
Net greutate : 90 g
Despre
Livrare :
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare
4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
5. Dacă nu ați primit coletul tău în estimată interval de timp, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
6.Te rog nu deschide disputa, fără nici o comunicare , e nedrept pentru vânzător . ne-ar dori să vă ajuta să rezolve problemele .
Returnare Și Rambursare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către cumpărător.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
3. Va vom returna INTEGRAL PLATA la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, fără nici o comunicare , în caz contrar , nu vom arăta restituire sau de schimb .
Nu ezita, cumpara-l acum!

Despre produs

Tip:
Bara De Instrumente
Nume De Brand:
OnnPnnQ
Diametru:
Caracteristică:
Aprovizionat,Eco-Friendly
certificare:
CE / UE,LFGB,FDA
Bara De Instrumente De Tip:
Bara De Filtre
Material:
Metal
Tip De Metal:
Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model:
CTSN0007-SS/CTSN0007-CP
Material:
Din Oțel Inoxidabil
Lungime:
155mm
Lățime:
32mm
Greutate:
90g
Numele:
Grad Profesional Din Oțel Inoxidabil Hawthorne Cocktail Filtru Pentru Utilizare

Alegerea clientului