.

.

50 Piese/Lot Sealer Vid Mașină de Ambalare Packer Pungi pentru Alimente 15X20CM 17X25CM 20X30CM 25X30CM 28X35CM Grad de Alimente Cereale Sac

50 Piese/Lot Sealer Vid Mașină de Ambalare Packer Pungi pentru Alimente 15X20CM 17X25CM 20X30CM 25X30CM 28X35CM Grad de Alimente Cereale Sac

Calificări de clienți:

RON 31.00 -48 %
RON 59.88
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

50 Piese/Lot Sealer Vid Mașină de Ambalare Packer Pungi pentru Alimente 15 X20 CM 17 X25 CM 20 X30 CM 25 X30 CM 28 X35 CM Grad de Alimente Cereale Sac 1. Acest lucru este dedicat saci pentru vid mașină de ambalare. 2.Noi sunt originale din fabrică furnizor, Dacă aveți nevoie de o mulțime de numere saci , bine ai venit să ne contactați oferi discount. 3.Acest produs au diferite dimensiuni , vă rugăm să alegeți dimensiunea potrivită saci de care ai nevoie, multumesc.
Transport
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
8. Timp De Livrare :
Restituire&Replace
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Guarantte
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).

Despre produs

Numărul De Model:
15X20CM,17X25CM,20X30CM,25X30CM,28X35CM
Nume De Brand:
JE J. BUMBAC. DESIGN
Cu Vid Sac:
Da
certificare:
GS
Tip:
50 de bucăți
Sursa De Alimentare:
Vid Alimente Captuseala Saci
Ambalare, Inclusiv:
50 de bucati saci
caracteristică 1:
Dot saci cu cereale
Caracteristică 2:
Au caneluri atât de ușor să se rupă
caracteristică 3:
Clasa alimentare,puteți utiliza pe produse alimentare și de zi cu zi de colectare.
Costum la 1:
vid mașină de ambalare
Costum 2:
aparat de vacuum
Costum 3:
saci vid pentru alimente
Costum la 4:
vid packer

Alegerea clientului