.

.

2 Port USB 3.0 + 2 Port USB 2.0 5.25 inch Floppy Golf 2 pe Panoul Frontal Suport pentru Calculator PC de Brand Nou și de Înaltă Calitate

2 Port USB 3.0 + 2 Port USB 2.0 5.25 inch Floppy Golf 2 pe Panoul Frontal Suport pentru Calculator PC de Brand Nou și de Înaltă Calitate

Calificări de clienți:

RON 60.00 -21 %
RON 76.40
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

:
100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate 2 Port USB 3.0 + 2 Port USB 2.0 5.25 inch Floppy Bay Panoul Frontal Suport pentru Calculator PC
Caracteristici :
100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate
Cu combo USB 2.0 și USB 3.0 pe panoul frontal, puteți adăuga cu ușurință 2 x port USB 2.0 și 2 x USB 3.0 Port la fata PC-ului.
Se potriveste la 5.25" Bay de Floppy 2
USB 3.0 conector 19 Pin
USB 2.0 conector 9 Pin
Cablu USB 3.0 lungime : 62cm
USB 2.0 lungime cablu : 60cm
Plug and Play, nici un driver necesare
Sistem de sprijin : Toate 1 x Panou Frontal
1 x Set de Suruburi 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Despre produs

Lungime cablu:
cum arată
Pachet:
Da
Nume De Brand:
VAKIND
Produse De Stare:
Stoc
Numărul De Model:
5.25 inch Floppy Golf 2 pe Panoul Frontal Suport pentru PC
Tip:
Panoul Frontal Suport
Utilizarea:
pentru PC
Caracteristică 1:
Se potriveste la 5.25 Bay de Floppy 2
Cablu USB 3.0 lungime:
USB 2.0 lungime cablu:
Model:
70444

Alegerea clientului