.

.

ERMAKOVA Set de 4 Coffee Scoop de Măsurare din Oțel Inox Lingura 1 Ceasca de Cafea la Sol Zahăr Lingură de Măsurare 15ml Ceai Scoop

ERMAKOVA Set de 4 Coffee Scoop de Măsurare din Oțel Inox Lingura 1 Ceasca de Cafea la Sol Zahăr Lingură de Măsurare 15ml Ceai Scoop

Calificări de clienți:

RON 24.00 -16 %
RON 28.60
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


Material : otel Inoxidabil
Culoare : Argintiu
Net Greutate : 34g/pc
Capacitate : 15ml
Grosime : 0.8 mm(scoop cap)
2,5 mm(mâner)
Lungime : 14.8 cm/5.8"(lungime totală)
11cm/4.3"(lungime mâner)
Diametru : 3.8 cm/1.5"
Pachetul include : 4 buc Coffee scoop

Veste bună : toate coffee scoop poate obține un sac de clip(culoare aleatorii)
Caracteristici
1. Mâner lung : astfel încât tu dont trebuie să-ți bagi mâna până în canistra linguriță de cafea.
2. Utilizare multipla : stil clasic coffee scoop dispune de un mâner lung cu gravate măsurători pe ea. Ușor-de-citit standard și metrice dimensiunea marcajelor se asigura de măsură precisă. Mare pentru scooping de măsurare și cafea măcinată, cacao, proteine, ceai și chiar mai mult.
3. Trata Cafea : vă Permite trata cafea așa cum merită să fie tratate. Pune-ți mici de proastă calitate din plastic cupe departe.
4. Calitate uimitoare : NU ÎNDOIȚI, RUGINA SAU BREAK : cafea scoop fabricate într-o singură bucată, astfel încât mânerul nu va cădea. ~ Masina de spalat vase în condiții de siguranță, ușor de curățat, aprobat de FDA.
5. Buna si Robust : p olished s tainless finisaj din oțel, suprafața foarte netedă,în timp ce argintul lipit consolida punct de lipire.
1. Picătură de transport maritim și en-gros de comenzi sunt acceptate. En-gros de comenzi : va rugam sa ne contactati pentru a obține prețul de en-gros. Drop comenzi de livrare : vă rugăm să lăsați note de drop comenzi de livrare în comanda dvs.,astfel încât noastră colleauge putut vedea că și nu va include factura si magazinul nostru de informații, etc. 2. Cum fac în cazul în care elementele este rupt sau defect sau mai puțin sau nu-mi place? Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați înainte de a scrie un comentariu sau deschiderea litigiului. Am putea returna banii sau retrimite nou articol pentru tine. 3. Există orice taxe vamale? În mod normal, vom declara fiecare colet cu valoare mai mică pentru a evita taxele vamale. Dar unele colete încă nu putem evita să plătească taxe vamale' verificare aleatorie. Vă rugăm să plătească taxe vamale în conformitate cu politicile locale. Prin urmare,ar fi bine să ne informeze valoarea declarată atunci când plasarea comenzii.

Despre produs

Material:
Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model:
cs-04
Nume De Brand:
Ermakova
Capacitate:
Caietul de sarcini:
350ml

Alegerea clientului