.

.

(Pentru B3000 PLUS B2005 PLUS) de Aspirație de Admisie Praf de cauciuc Suge gura banda curea pentru Robot Aspirator umed cu 2 buc/pachet

(Pentru B3000 PLUS B2005 PLUS) de Aspirație de Admisie Praf de cauciuc Suge gura banda curea pentru Robot Aspirator umed cu 2 buc/pachet

Calificări de clienți:

RON 47.00 -10 %
RON 52.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


Avem piese de schimb pentru D6601, A320, A325, A335, A338, В2005 PLUS, В3000 PLUS, КК8,X500,X550 etc. Dacă nu puteți găsi piese de schimb, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.
Numele produsului : (Pentru B3000 PLUS B2005 PLUS) de Aspirație de Admisie Praf de cauciuc Suge gura banda curea pentru Robot Aspirator umed cu 5 buc/pachet
Ce e in pachet?
banda de cauciuc / centura x 2 buc
Acorde o atenție, acest link este doar pentru piese de schimb : Aspirație de Admisie din cauciuc , NU robot aspirator!!
Notă : Aspirație de Admisie Cauciuc / Praf Suge gura este costum pentru B2005 PLUS, B3000 PLUS, vă rugăm să consultați imaginile de B2005 PLUS, B3000 PLUSas cum urmează :
Transport Maritim (Foarte Important)
Dacă alegeți China Post Air Mail, uneori, ne va face transportul prin Hong Kong Post Air Mail,Singapore Post,Swiss Post, în funcție de situația reală. Vă rugăm să confirmați că puteți accepta acest lucru înainte de a cumpăra.
De garanție și Termenii Toate elementele noastre (dacă nu se specifică altfel) sunt asigurate pentru a fi de brand nou și a efectuat integral cu cel puțin 12 luni de garanție. În timpul perioadei de garanție, dacă orice problemă se întâmplă din cauza calității motiv, vă rugăm să fie de cooperare pentru a face fotografii sau clipuri video pe problemă și trimite la noi pentru verificare. Pentru confirmată produsului defect cu privire la aprobarea dumneavoastră, vă putem trimite piesele de schimb gratuit. Vom suporta taxa de transport maritim.
Feedback-ul și să Ne Contactați Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să de e-mail serviciul nostru de specialiști. Va vom raspunde cat mai repede posibil. Dacă nici un răspuns în termen de 24 de Ore în zilele lucrătoare, vă rugăm să verificați spam în căsuța de e-mail. Am aprecia foarte mult feedback-ul dumneavoastră POZITIV. Vă rugăm să NU lăsați feedback negativ sau neutru, fără a cere ajutor. Scopul nostru este de a oferi Top Nivel de Servicii pentru Clienți, în mod normal, așa că vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problema.
Transport Maritim (Foarte Important)
1. Dacă alegeți IML, uneori, ne va face transportul de PONEI, rusă Post, în funcție de situația reală. 2. Dacă alegeți PONEI, uneori, ne va face livrarea către IML, rusă Post, în funcție de situația reală.
3. Dacă alegeți EMS, uneori, ne va face livrarea prin DHL,UPS,Fedex,TNT,SF Express, Singapore Post, în funcție de situația reală.
4. Dacă alegeți DHL, uneori, ne va face livrarea de către EMS,UPS,Fedex,TNT,SF Express, Singapore Post, în funcție de situația reală.

Despre produs

Tip:
Aspirator Piese
Numărul De Model:
Primar Filtru pentru X500,B2000,B3000,B2005,B2005 PLUS,B3000PLUS

Alegerea clientului