.

.

Retro postere Vintage Leon Profesionale de Hârtie de Perete Postere de Perete PUB Pictura Decor autocolant perete 42*30cm

Retro postere Vintage Leon Profesionale de Hârtie de Perete Postere de Perete PUB Pictura Decor autocolant perete 42*30cm

Calificări de clienți:

RON 7.96
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Notă : (vă Rugăm să citiți înainte de a comanda) 1. Produsul este liber de transport maritim de "China Post Obișnuit Pachet Mic Plus" , nu poate fi trackafter coletul a plecat din China. Dacă ai nevoie din plin de urmărire ,vă rugăm să alegeți "China Post Aer Înregistrat Mail ",și se adaugă bani pentru urmărire. 2.Dacă confirmarea se apropie, încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare prima dată. 3. Te rog nu deschide dispute în termen de 60 de zile . Dacă după 65 de zile încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați la solove ea .
Stimate Cumpărător :
1.Mini mixte de ordine este mare ! dacă valoarea unică scopul este de peste 250 va vom trimite bagajele prin EMS,
dacă ați cumpărat mai multe elemente aici , am dori să vă oferim mai multe reduceri și mostre gratuite!
Promisiunea Noastra :
1.Atunci când primiți bunuri în termen de 7 zile, puteți folosi pentru orice motiv, cum ar fi : nu-mi place, prea mare, prea mic .. etc.
Cerere de restituire a produsului .
2.atunci când ești nemulțumit de calitatea sau veți găsi mărfurile nu sunt în conformitate cu descrierea,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru compensare.
Transport :
La persent nostru de transport maritim este EMS și China post air ,printre acestea,China post este transport gratuit, dar cu mult timp sosi timpul , Daca vrei altul mai rapid de transport maritim modul, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.
Furnizor De Promisiune
Se întoarce :
Noi oferim un serviciu gratuit de 7 ZILE de GARANȚIE pentru acest produs si oferim un schimb sau de restituire, dar toate costurile de returnare sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Vă Rugăm Să Rețineți :
1.Noi nu acoperă toate elementele pentru daune după utilizare sau ca urmare a daunelor de apă,
2.Un plin imediat restituire va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală, în termen de 7 zile de la locul nostru.
Alte Politici :
*Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
*Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.
*Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.
Feedback-ul :
Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Noi vă va oferi feedback-ul pozitiv de la tine.

Despre produs

Clasificarea:
Pentru Perete
Stil:
Stil American
Nume De Brand:
cltgxd
Material:
Hârtie
Caietul de sarcini:
Single-piece Package
Model:
Avionul De Perete Autocolant
Scenarii:
Perete
Tema:
Model
Numărul De Model:
Leon

Alegerea clientului