.

.

Arta franceză de design, decor acasă vinil Acasă normele cuvinte autocolant de perete ieftine colorate decorare casa caracter de familie citat decalcomanii

Arta franceză de design, decor acasă vinil Acasă normele cuvinte autocolant de perete ieftine colorate decorare casa caracter de familie citat decalcomanii

Calificări de clienți:

RON 27.00 -16 %
RON 31.96
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


Bine ați venit la Art App home decor magazin
Calitate : Art App alege cel mai bun material și achiziționate de precizie, pentru mașini de sculptat pentru a produce. ( COSTUL de material de bună calitate este de 3 ori mai mult decât de calitate scăzută ) . Delicat viață fericită, vă rugăm să se bazeze pe Art App.
Stil : Producție este exportator în Europa, America, Rusia, Brazilia, Canada și multe țări din Asia.
Caracter : Non-toxic, detașabil, rezistent la apa , culori proaspete, fadeless, cel mai bun adeziv nu va distruge pereți și ferestre.
Se potrivesc pentru : perete Plat, gresie, faianta, masina, sticla, oglinda, metal, plastic, lemn, perete sau podea.
Culoare alegere : Art Aplicația poate furniza 20 de culori diferite pentru tine. Vă rugăm să verificați tabelul de culori, ne observe ce culoare ar trebui să producem pentru tine.
Special DIY : Arta Aplicație poate produce la fel de cerințele dumneavoastră, numele companiei, numele școlii, și cuvintele pe care doriți să scrie pe ea, tot ceea ce ai nevoie, vă rugăm doar să ne observe.
Orice problemă sau întrebare, mai bine să contactați cu noi, în scopul de mesaj, mai degrabă decât procesul de litigiu. Ne propunem pentru a rezolva toate probleme și întrebări în termen de 2-3 zile lucrătoare . Procesul de litigiu nevoie de mai mult de 14 zile. (De exemplu : să Nu primească la timp, culoare Greșit, Greșit dimensiunea..și așa mai departe. )
C o l o r T o b l e
profesionale și pachetul de siguranță va proteja producția frumos pentru fiecare client. ( Dacă aveți nevoie de o cantitate mare de producție, avem si alte pachetul perfect. )

Despre produs

Dimensiune:
Small 43cm x 72cm, Big 58cm x 97cm
Stil:
Modern
Model:
Avionul De Perete Autocolant
Numărul De Model:
QT-0419
Clasificarea:
Pentru Perete
Scenarii:
Perete
Tema:
Caractere
Caietul de sarcini:
Single-piece Package
Nume De Brand:
YZHTYHX
Material:
Vinil
Poziția:
pereti - usi-ferestre
alegere culoare:
alege culoarea-card te rog
is_customized:
yes
livrare:
rapid și în condiții de siguranță
De mediu:
sigur lipici

Alegerea clientului