.

.

Zhangji rotund cap de duș precipitații soffione doccia handdouche kop chuveiro cachoeira Chorme duza capete de duș ZJ039

Zhangji rotund cap de duș precipitații soffione doccia handdouche kop chuveiro cachoeira Chorme duza capete de duș ZJ039

Calificări de clienți:

RON 36.00 -9 %
RON 39.56
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


1.Vom trimite articole în termen de 3 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este finalizată.
2.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în clienții de compensare ori în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
3.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj feesduties, și taxele de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
4.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
1.Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
2.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.
3. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.
1.Vă rugăm să ne lăsați un rezultat Pozitiv ( de 5 Stele, vă Rugăm) dacă sunteți mulțumit cu obiectele, Multe Mulțumiri!!!!
2.Pease contacrt noi înainte de acea perioadă de a părăsi orice Feedback Negativ sau de a deschide un litigiu pe Ali Express.
3.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de yo resove orice problemă. Înțelegem îngrijorările pe care le-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.

Despre produs

Finisare De Suprafață:
Chrome
Stil:
Singur Cap
Material:
Plastic ABS
Duș forma:
Runda
Tip:
Suport Fix Tip
Tip De Instalare:
Ține De Mână
Nume De Brand:
Zhang Ji
Numărul De Model:
zj039
Cap De Duș Caracteristică:
De Economisire A Apei Capete De Duș
Numele produsului:
ABS, cap de duș
Pachet:
Singur cap de duș
Interfață Standard:
G1/2,Diametru=2cm
Temperatura de lucru:
1-90
Aplicabile:
Baie pommeau duș
Culoare:
Argint duschkopf dusche
sutructure :
Alte
Accesorii:
Handheld
Forma:
Runda
Apă Rece/Apă Caldă Tip De Control:
Auto-Control Termostat

Alegerea clientului