.

.

50 Buc Decorative de Tapițerie Unghii Cupru Piramidă Pătrată Nit Tac Pentru Meșteșuguri din Piele Și Mobilier 19x19x21mm

50 Buc Decorative de Tapițerie Unghii Cupru Piramidă Pătrată Nit Tac Pentru Meșteșuguri din Piele Și Mobilier 19x19x21mm

Calificări de clienți:

RON 43.00 -22 %
RON 55.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


sac sac sac sac sac sac sac sac
Caracteristici 100% De Brand Nou. Vă rugăm să alegeți culoarea pe care doriți din meniul derulant de mai sus. Culoare : verde bronz rosu, bronz. Material : fier. Marimea capului : aprox. 19x19x21mm(0.75x0.75x0.83 inch) diametru : aprox. 1.3 mm/0.05 inch DIY materiale pentru meșteșuguri din piele și mobilier de Epocă în stil cuie tapiterie este o alegere bună pentru acasă decorare Notă : culoarea de produs pot varia ușor din cauza fotografie și propriul computer.
Lista De Pachete :
cuie tapiterie
x 50
Politica De Transport Maritim
Am expediat în întreaga Lume.
Am expediat la alipay confirmat adresa NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în alipay este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.
Articol va fi trimis prin e-mail de Aer în termen de 24-48 de ore de afaceri, după ce a eliminat plata (cu excepția week-end și de vacanță).
Metoda De Plata
Acceptam Alipay. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Cel mai bun mod este direct plată on-line, puteți alege singur. Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne anunțați înainte de a plasa comanda.
Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
Dacă ați cumpărat mai multe obiecte de la mine, puteți să-mi trimiteți o plată pentru toate elementele în loc de a plăti pentru ele în mod individual. Atunci când faceți clic pe butonul Plăti Acum, sistemul va determina în mod automat dacă există și alte elemente pe care ați cumpărat de la noi și vor să le combine pentru comentariul tau.
Politica De Returnare
Toate vânzările sunt finale.
Dacă marfa pe care ai primit este defect sau deteriorat în tranzit lung, vă rugăm să contactați-ne liber. Noi vă va oferi o soluție satisfăcătoare, URGENT.
Dacă alte motive vrei să îl ducă înapoi la noi, va fi responsabil pentru întoarcerea taxa de transport si va vom trimite înlocuirea după primirea returnat.
Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV primit eliminat complet plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.
Dacă sunteți nemulțumit de orice motive, vă rugăm să nu fii rapid pentru a lăsa un LOW-DSR (mai PUȚIN de CINCI STELE) sau Neutru/Negativ Feedback-ul. Doar contactati-ne pentru rezolvarea problemelor în orice moment. Vom încerca cele mai bune pentru a vă oferi cele mai bune soluții cât mai repede. Vă rugăm să fiți siguri cu noi.
Cumpărător Serios Numai! Vă rugăm loc comanda numai dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Despre produs

is_customized:
Yes
Material:
Fier
Lungime:
19mm
DIY Consumabile:
Prelucrarea lemnului
Diametrul tijei:
1.3 mm
Diametrul Capului:
11mm
Numărul De Model:
cuie tapiterie
Tip:
Decorative Unghii

Alegerea clientului