.

.

20 de Coli per lot multifuncțional Copiere Hârtie Pentru Laser imprimantelor cu Jet de Cerneală plus xerox Standard Dimensiune Hârtie A4, 210 X 297mm

20 de Coli per lot multifuncțional Copiere Hârtie Pentru Laser imprimantelor cu Jet de Cerneală plus xerox Standard Dimensiune Hârtie A4, 210 X 297mm

Calificări de clienți:

RON 14.00 -12 %
RON 15.96
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


Vă rugăm să lăsați corect adresa de livrare în detalii, numele și numărul dvs. de telefon atunci când plasați comanda. Asigura adresa dvs. pot fi expediate înainte de a face comanda.
• Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import pentru politicile Vamale variază foarte mult de la țară la țară. Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați biroul local vamală.
Observație : în mod Aleatoriu de expediere,Dacă aveți orice cerințe,vă rugăm să ne contactați în curând,Dacă doriți pentru a face ordine mixte( valoare totală ), Pls vă rugăm să ne contactați în primul rând.noi vă va oferi rezonabil reducere sau transport gratuit prin Express (UPS,DHL, etc.)
Vă mulțumim pentru atenție!
Noi sprijinim se AMESTECĂ PENTRU :
pasul 1) Trimite o listă de elemente cu cantitatea de la noi.
pasul 2) vom trimite un link pentru a amesteca ordinea.
pasul 3) vă rugăm să plasați mix scopul de sub link-ul ( vă rugăm să remarc în mod clar despre scopul detal, de exemplu : element & buc, )
pasul 4) vom ajusta prețul total.
pasul 5) în cele din Urmă,vă rugăm să acorde o pentru bani să Escrow.
Livrare :
1. Toate elementele vor fi livrate în timpul de prelucrare după ce primim plata.
2.Te rog, spune-ne adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.
3. Transport Gratuit :
Toate elementele vor fi transport gratuit prin China Post .
Pentru expedierea fără probleme și rapid, putem livra produse prin alt curier, decizia ne este definitivă.
4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi ne va ajuta să-l urmăriți.
Feedback-ul :
1.Depindem de client satisifaction pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.
2.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul activ.
3.Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumesc pentru coroperation.
Customer service :
1.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care sunt în responsabilitatea serviciului de transport maritim.
2. Nu vom fi responsabili pentru locale personalizate de încărcare. Dar vom încerca să o declare drept 'Cadou' or 'Sample' cu o valoare mai mica pe factura pentru a reduce obiceiurile locale taxe.

Despre produs

Tip:
copie de hârtie
Nume De Brand:
YOWALO
Greutate:
70g
Cantitate Pachet:
1-500 Foi
Numărul De Model:
INGXUQS0647
Dimensiune:
A4
Dimensiune:
210 X 297mm ( A4 )
Caietul de sarcini:
70g
Starea:
100% De Brand Nou
culoare:
Alb
Tip:
copie de hârtie
Ambalare:
20 de coli de hârtie copie pe lot

Alegerea clientului