.

.

Digital Auto Lensmetru Lensometer Focimeter D903 Cu 5.7 Color Touch Screen Auto Lentila Metru

Digital Auto Lensmetru Lensometer Focimeter D903 Cu 5.7 Color Touch Screen Auto Lentila Metru

Calificări de clienți:

RON 2796.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


FAQ : Declarație : Vom test complet toate produsele înainte de a trimite. Folosim cele mai bune materiale de ambalare pentru a se asigura că primirea de bunuri este în stare bună. Dacă sigiliul a fost rupt, modificate sau eliminate, sau pachet rupt; te rog, deschide coletul pentru a verifica în interiorul conținutul în prezența de livrare oameni. Respinge transportul în cazul în care mărfurile sunt pierdute sau rupte. În oficiul poștal, vă rugăm să verificați greutate față de greutatea datele de pe ambalaj; în mod normal, vom scrie în greutate reală de pe ambalaj. Respingerea pachetului de servicii, dacă greutatea este în mod evident o diferență. Sau cere oficiul poștal pentru a obține ACT. După ce semnezi de primire, de a deschide cutia pentru a verifica în interiorul conținut în fața post de persoane, cere post de oameni pentru a obține dovezi în cazul în care conținutul este diferenta sau rupte. Plata
Ai putea face plata prin Card de Credit prin Ali Express Escrow.
Atunci când face plata prin Escrow, banii tăi sunt depozitate în siguranță în contul dvs. Bani este eliberat numai la noi după ce a confirma livrarea.
Vă rugăm să ne contactați oricând dacă aveți probleme cu plata. Transport
Vă rugăm să furnizați corect adresa de livrare si cod postal.
Taxele vamale și taxele de brokeraj ar putea fi posibil pentru unele țări. În scopul de a asigura că primiți bunuri cu plata impozite mai mici, vom declara bunurile ca "Probă" la o valoare mai mică. Dacă aveți orice cerințe speciale, vă rugăm să-mi spui atunci când plasați comanda.
Toate Tensiune se va potrivi pentru cumpărător țării standard, dacă aveți cereri speciale. Garanție :
Avem piese de schimb pentru toate produsele, în termen de garanție, în cazul în care elementul dintr-o dată nu va funcționa, în primul rând, va oferi fotografii și video de la noi pentru a verifica care e problema ta proiector, atunci va vom oferi o soluție în termen de 3 zile lucrătoare, promit 100% gratuit a rezolva problemele tale. Mai mult timp nu aveți nevoie de a trimite înapoi proiector pentru a repara, va vom trimite piese de schimb și trimite video pentru tine de a învăța cum să-l repare. Dacă nu se poate repara, vom schimba noi una pentru tine, și încărcați toate costurile.
Servicii :
Dacă aveți orice întrebare despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați în orice moment. Vă rugăm să contactați dacă aveți orice întrebare despre plata, detalii despre produs. Vă mulțumim pentru comanda dumneavoastră și Cumpărături Fericit.

Despre produs

Dimensiuni:
52X34X42CM
Display:
5.7 inch
Domeniul De Măsurare:
25D
Cilindru De Măsurare:
9.9 D
Nume De Brand:
XINYUAN
Gama de Cylindnical Axa:
180
putere:
12W
diametru lentila:
20-80mm
Numele produsului:
Digital Auto Lensmetru Lensometer Focimeter D903
Standard De Calitate:
CE Și FDA
starea:
Noi
culoare:
Gri Alb
sfera:
0 ~ ±25D 0.01/0.12/0.25 D pașii
Cilindru:
0 ~ ±9.99 D 0.01/0.12/0.25 D pașii
Axa:
0 ~ 180D (1D pași)
adauga:
0 ~ ±9.99 D 0.01/0.12/0.25 D pașii
Prism Gradul:
0 ~ 15 0.01/0.12/0.25 pașii
lentile de contact:
Soft/hard

Alegerea clientului