.

.

Noi SEOBEAN Sexy barbati boxeri mozaic de culoare respirabil low-talie boxeri barbati lenjerie de corp 3 culori

Noi SEOBEAN Sexy barbati boxeri mozaic de culoare respirabil low-talie boxeri barbati lenjerie de corp 3 culori

Calificări de clienți:

RON 20.00 -28 %
RON 27.96
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


Măsurare :
Dimensiune Talie
M 73-80cm
L 80-86cm
XL 86-92cm
XXL 92-100 CM
(1 inch=2,54 cm)
Material : 92% Bumbac,8% Spandex
Pachetul inclus : 1 buc Lenjerie
Notă : dimensiunea este De Dimensiunea Asia.Vă rugăm să acorde o atenție înainte de a face o comanda.
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite elemente cum am promis. după ce plata dvs. este finalizată.
Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.

Despre produs

Dimensiune:
M, L, XL, XXL
Gen:
Bărbați
Slip & Boxeri:
Boxeri
Model Tip:
Mozaic
Nume De Brand:
SEOBEAN
Material:
Spandex,Bumbac
Numărul De Model:
70208

Alegerea clientului