.

.

En-gros Pret Excelent Decorative Vintage DIY Pandantiv Lampă Bar/Pub/Club/cafenea de Interior Scadere de Iluminat, Transport Gratuit

En-gros Pret Excelent Decorative Vintage DIY Pandantiv Lampă Bar/Pub/Club/cafenea de Interior Scadere de Iluminat, Transport Gratuit

Calificări de clienți:

RON 18.24
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


Călduros Memento De Taxing Policy : Fiecare țări au diferite de impozitare politici,și ne-ar pune întotdeauna mai mic preț declararea ca experiența noastră pentru a ajuta cumpărătorii evita plata prea mult impozit,dacă cumpărătorii doresc eu să declar complet sau o anumită sumă,vă rugăm să ne contactați înainte de a face comanda,și sunteți bineveniți să-mi dea ceva bun suggetions pe politica fiscală a țării,vă mulțumesc. Despre Livrare : (A) Am în mod normal, nava ordinele în termen de 2 zile,dacă nu le avem in stoc,va întârzia un pic mai mult,dacă aveți nevoie de lampa foarte urgent,vă rugăm să ne contactați înainte de a comanda. (B) Dacă încă nu am primit comanda dumneavoastră atunci când timpul de expediere este de peste,ple ase ne contactati,va vom ajuta să verificați și să-l urmeze. (C) Ai putea discuta cu noi despre costul de ce de transport maritim a p ds vreiScăzut costul de transport maritim sau rapid de transport maritim de timp sau altceva. Despre Taxele de spate : (A) Vom da feedback-ul cumpărător după scopul finit; (B) Suntem cu scopul de a oferi cele mai bune servicii pentru toți clienții, și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul și sugestie este foarte important pentru noi și alți cumpărători.Odată ce aveți orice probleme ai disli ke,sunteți binevenit să contactați pentru o soluție înainte de a părăsi rea feed-back.
Despre Returnare Și Rambursare : (A) Dacă cumpărătorul vrea să se întoarcă la elementele a ordonat care nu are nimic de-a face cu calitatea,el va fi responsabil pentru daune sau pierdere atunci când a trimite produsul înapoi Si va vom returna IMEDIAT după ce vom primi. (B)cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport maritim pentru a reveni elementele, cu excepția pentru probleme de calitate sau element greșit.
Despre Semnătura&Returnare și Rambursare : (A) Vom semna acordul cu cele mai multe companii de livrare,deci, dacă elementul sau der este fragil sau ușor având prblems, vă rugăm să verificați pachetul la cel cu fata de transportator înainte de a termina semnarea și ia fotografiile ca o dovada cu ce-l ch-am putea cere despăgubiri de la compania de livrare. (B) Vom retrimite un nou ansamblu de obiecte(sau părți)sau de restituire pentru tine, dacă aveți o n incorret element,element rupt sau lipsește piese de la noi. (C) După primirea elementului apoi găsi că nu este ceea ce într-adevăr,ai putea tet urna la noi,dar elementul trebuie să păstreze în stare bună,și trebuie să o își pot permite taxele de transport.

Despre produs

Tip De Element:
Pandantiv Lumini
certificare:
CE,CCC
Technics:
Vopsit
Sursa De Alimentare:
AC
Tip De Instalare:
pandantiv de cablu
Tipul De Bază:
E27
Loc:
Studiul,Salon,Hall Hotel,Cameră de Hotel,Dormitor matrimonial,alte dormitoare
Zona De Iluminat:
10-15square metri
Garanție:
3 an
Cerere:
Sala De Mese
Numărul De Model:
epocă pandantiv lumina
Este De Becuri Incluse:
No
Tensiune:
90-260V
Corpul Material:
Aluminiu
Stil:
Vintage
Este estompat:
No
Material:
Aluminiu
Sursa De Lumina:
Becurile Incandescente
Numărul de surse de lumină:
1
Finisaj:
Aluminiu
Tip Comutator:
Porniți/Opriți
Sârmă lungime:
1.2 M
Locul de Origine:
Guzhen oraș în China

Alegerea clientului