.

.

Noul 3.3 LCD Mini Digital de Interior Acasă Termometru Higrometru Temperatura Umiditate Metru de Mare Precizie Cu Pachetul de Vânzare Fierbinte

Noul 3.3 LCD Mini Digital de Interior Acasă Termometru Higrometru Temperatura Umiditate Metru de Mare Precizie Cu Pachetul de Vânzare Fierbinte

Calificări de clienți:

RON 25.00 -11 %
RON 27.96
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


Mini 3.3" LCD Mini Digital de Interior Acasă Termometru Higrometru Temperatura Umiditate Metru Cu Pachetul
Caracteristici : tip Modern, piscină interioară, birou de termometru cu higrometru. Construi în sondă pentru sentimentul temperatura interioară. Ecran LCD mare, ușor de citit. Afișează automat temperatura si umiditatea din interior. Memorat MAX/MIN temperatura interioară și umiditatea valoare în mod automat unitatea de Temperatură : °C sau °F Interioară și în aer liber, temperatura maximă și minimă funcție de memorie. Cu stand magnetic și stick la partea din spate, convenabil de a plasa. Afișarea grad de confort Caietul de sarcini : Temperatura : -10 C+50 ° C (+14+122 F) Umiditate : 20% ~ 95% RH Rezolutie : 0.1°C /0.1°F Precizie : ±1°C(2°F) Material : ABS alimentare : 1 * 1.5 V Baterie AAA( Nu sunt incluse) dimensiune Produs : 8.9 * 4.9 * 1.2 cm / 3.5 * 1.9 * 0.5 într-Produs greutate : 40g / 1.41 oz mărimea ambalajului : 11.3 * 10 * 1.4 cm / 4.5 * 3.9 * 0.8 în Pachetul greutate : 57g / 2.01 oz Lista de pachete : 1 * LCD Digital Termometru Higrometru 1 * Manual de Utilizare(engleza)
Livrare :
Cand plasati o comanda,va vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Garanție Și Întreținere :
Oferim 15 zile de înlocuire gratuită. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Cel Mai Important!!!
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Despre produs

Nume De Brand:
KTJ
Putere Tip:
Baterie Buton
Stil:
În Picioare În Stația De
Max Măsurare A Temperaturii:
50°C 69°C
Teoria:
Senzor De Temperatură
Numărul De Model:
206
Dimensiunea De Afișare:
2.0 - 3.9 Cm
Tip Display:
Digital
Utilizare:
Interior

Alegerea clientului