.

.

2.4 G USB Roșu Optic Wireless Mouse Cu 5 Butoane pentru Calculator Laptop Gaming mouse

2.4 G USB Roșu Optic Wireless Mouse Cu 5 Butoane pentru Calculator Laptop Gaming mouse

Calificări de clienți:

RON 13.00 -13 %
RON 14.88
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

2.4 G USB Roșu Optic Wireless Mouse Cu 5 Butoane pentru Calculator Laptop Gaming mouse Memento Blând : receptorul USB este în mouse-ul, așa că vă rugăm să verificați-l cu atenție atunci când primiți comanda. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră! Caracteristică :
100% De Brand Nou!
Dotate cu Tehnologie de Dormit
Tthe mouse-ul se va opri automat și introduceți modul de dormit pentru a economisi energie atunci când nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp. Pentru a-l trezi, apăsați butonul din stânga sau dreapta.
Design ergonomic, 2.4 GHz wireless optical mouse, ideal pentru utilizarea acasă sau la birou
Tehnologia de urmărire optice, funcționează pe mai multe suprafețe diferite
16 canale de lucru fără fir, automat de frecvență sărituri
Frecventa : 2402 MHz-2480 MHz
Wi-Fi Range : 5-8m app.
Nominală Operațională Curent : 8-15m A 1.5 V/3 V
Receptor USB Dimensiuni : 18 x 14 x 5 mm aplicație.
Alimentat de două baterii AAA (nu sunt incluse)
Compatibil cu majoritatea laptop și desktop computere prin intermediul USB receptor (ambalate în mouse-ul), cum ar fi Windows 2000/XP/Vista/Linux/Win 7/MAC
Atenționări :
Distanta de operare este strâns legată de mediu.
1 x Mouse-ul fără Fir
1 x Receptor USB Am expediat în întreaga Lume (cu Excepția unor țări și APO/FPO). Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Va vom trimite pachetul din China, prin intermediul aerului post. Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.Cele mai multe pachete pot fi recepționate în 20 de zile (4 săptămâni). A se vedea mai jos pentru timpul de livrare colectare a datelor cantitative :
Vom accepta cererile de e-Mail pentru a se întoarce în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea comenzii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să ne contactați pentru o revenire ghid înainte de a reveni. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. Dacă elementul este defect, in 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

Despre produs

Stil:
Degetul
Tehnologia Wireless:
2.4 Ghz
Orientarea Mâinii:
Chiar
Nume De Brand:
centechia
Tip De Interfață:
USB
Tip:
2.4 Ghz Wireless
Numărul De Model:
N/A
Metoda De Urmărire:
Optice
Cerere:
Laptop
Putere Tip:
Baterie
Numărul de Role:
1
Pachet:
No

Alegerea clientului