.

.

Brightzone Anti-Raze Albastre Reduce Digital Tulpina Ochi De Lumină Galben De Interior, Calculator, Ochelari De Gaming Dormit Mai Bine Ocluos Ochelari

Brightzone Anti-Raze Albastre Reduce Digital Tulpina Ochi De Lumină Galben De Interior, Calculator, Ochelari De Gaming Dormit Mai Bine Ocluos Ochelari

Calificări de clienți:

RON 28.00 -30 %
RON 39.96
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


DE CE BRIGHTZONE CALCULATOR OCHELARI?
1.REDUCE DIGITAL TULPINA OCHI.
Oboseala ochilor, uscăciunea ochilor și dureri de cap sunt simptome ale petrece prea mult timp în fața unui ecran digital. Brightzone obiectiv de proiectare are in plus puterea de concentrare oferindu-vă mai clare, mai clară viziune. Această tehnologie patentată vă ajută să se concentreze mai natural crearea mai puțin oboseala ochilor.
2.ÎMBUNĂTĂȚEȘTE CONFORTUL ȘI SĂ SE CONCENTREZE.
Supraabundența de strălucitoare lumină artificială poate crea o presiune pe ochi. Dar Brightzone lentile personalizate nuanțe și filtre bloca lumina albastra si efectul de orbire, astfel încât ochii tăi pot relaxa în cele din urmă. Se concentreze mai mult. Lucrați mai eficient. Fi bine să fac asta.
3.PROTEJEAZĂ-ȚI OCHII.
Uită-te în jurul valorii de tine. Probabil că lucra într-un mediu plin cu lumină fluorescentă, orbire, și incomod de curenții de aer. Brightzone patentat lens technology reduce efectul de orbire si previne uscarea ochilor.
Aceasta este o lumină albastră de blocare pahare de revizuire. Acestea sunt ochelarii, care sunt concepute pentru a filtra lumina albastră dăunătoare. Lumina albastra Anti-ochelari este o necesitate pentru persoanele care petrec timp cu calculatoare, telefoane, tablete și alte echipamente electronice în timpul serii. În acest articol ne-am adunat o mulțime de informații despre nocivitatea de lumină albastră și având în vedere o mai bună lumină albastră de blocare pahare de revizuire și cele mai bune ochelari de calculator revizuire.
Experienta mea cu filtru de lumină albastră ochelari :
Eu am folosit diferite tipuri de filtru de lumină albastră ochelari pentru aproape doi ani, dar îmi amintesc ziua în care mi-am luat primii. Am avut timp de greu de a adormi. Am avut unele mici obiceiuri proaste cum ar fi baut prea multa cafea si stau pe calculator pentru prea mult în seara. Dar aceste obiceiuri au fost destul de greu să se schimbe. Am nevoie să fac chestii de lucru pe computer și nu știu cum să supraviețuiască fără cafea.
În fiecare noapte m-am dus la culcare pe la 11 pm, a mințit acolo treaz timp de o oră, m-am plictisit și mi-am scos telefonul sau ipad-ul (chiar tho am știut că nu trebuia să!). Apoi se uită la ecran pentru prea mult timp și a adormit la 1 : 30-3 : 00 depinde de zi. Și puteți ghici că ieși din pat la 7 am fost foarte displeasant.
Am cumparat anti blue light ochelari primul fel de ochelari de calculator, dar au început să le poarte toată ziua când am fost acasă. Nu te-au ajutat imediat, dar în prima săptămână am observat că am vrut să merg la culcare pentru că am fost obosit.

Despre produs

Model Tip:
Solid
Nume De Brand:
Brightzone
Gen:
Unisex
Material Cadru:
Titan Plastic
Numărul De Model:
Brightzone Noua Serie
Tip De Element:
Accesorii Ochelari
Accesorii Ochelari:
Rame
Caietul de sarcini:
full rim
Material Cadru:
PC
Material Lentile:
CR-39 Rășină
Stil:
Retro și de epocă
Lumina Vizibilă Perspectivă:
99

Alegerea clientului