.

.

Lumina Albastra Anti-Blocare Filtru Reduce Digital Tulpina Ochi Clar Regulat Jocuri De Calculator SleepingBetter Ochelari Îmbunătăți Confortul

Lumina Albastra Anti-Blocare Filtru Reduce Digital Tulpina Ochi Clar Regulat Jocuri De Calculator SleepingBetter Ochelari Îmbunătăți Confortul

Calificări de clienți:

RON 28.00 -30 %
RON 39.96
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


Brightzone Originale Ochelari cu marcajul CE, Garanție de Calitate!
Brightzone Albastru de Acoperire Lentile : asigurați-vă că lentilele noastre au o calitate bună razele de proect ochii de culoare albastru deschis și digitale radiații.
Brightzone Lumină Albastru/Alb Pur Mircofiber Moale Cârpă de Curățare : sperăm ochii oamenilor și sentimentul nu fie prea cald, mai ales în timpul verii, de asemenea, sper că voi avea mai multe șanse de a vedea marea albastru, albastru skys și au o respiratie proaspata că vreau să te simți foarte bine în fiecare zi.
Brightzone Albastru Clar Purtând Ochelari de Caz : aceasta va fi o amintesc pentru cei care nu folosesc mereu la calculator, mobile și digitale sns obiecte de zi cu zi, toate aceste elemente au albastru lumină și alte radiații, dacă doriți să utilizați, vă recomandăm să purtați Brightzone ochelari, de asemenea, amintiți-vă să ia câteva momente pentru a vedea ceva uimitor în această lume, cum ar fi Meditația, exerciții fizice, să se Joace cu Copiii, Alpinism, de Gătit, Pescuit etc.
Dacă aveți nevoie de lentile galbene pentru aceleași pahare, puteți să faceți clic pe această imagine pentru a cumpăra :
De CE Brightzone CALCULATOR OCHELARI?
1.REDUCE DIGITAL TULPINA OCHI.
Oboseala ochilor, uscăciunea ochilor și dureri de cap sunt simptome ale petrece prea mult timp în fața unui ecran digital. Brightzone obiectiv de proiectare are in plus puterea de concentrare oferindu-vă mai clare, mai clară viziune. Această tehnologie patentată vă ajută să se concentreze mai natural crearea mai puțin oboseala ochilor.
2.ÎMBUNĂTĂȚEȘTE CONFORTUL ȘI SĂ SE CONCENTREZE.
Supraabundența de strălucitoare lumină artificială poate crea o presiune pe ochi. Dar Brightzone lentile personalizate nuanțe și filtre bloca lumina albastra si efectul de orbire, astfel încât ochii tăi pot relaxa în cele din urmă. Se concentreze mai mult. Lucrați mai eficient. Fi bine să fac asta.
3.PROTEJEAZĂ-ȚI OCHII.
Uită-te în jurul valorii de tine. Probabil că lucra într-un mediu plin cu lumină fluorescentă, orbire, și incomod de curenții de aer. Brightzone patentat lens technology reduce efectul de orbire si previne uscarea ochilor.
Aceasta este o lumină albastră de blocare pahare de revizuire. Acestea sunt ochelarii, care sunt concepute pentru a filtra lumina albastră dăunătoare. Lumina albastra Anti-ochelari este o necesitate pentru persoanele care petrec timp cu calculatoare, telefoane, tablete și alte echipamente electronice în timpul serii. În acest articol ne-am adunat o mulțime de informații despre nocivitatea de lumină albastră și având în vedere o mai bună lumină albastră de blocare pahare de revizuire și cele mai bune ochelari de calculator revizuire.

Despre produs

Tip De Element:
Accesorii Ochelari
Accesorii Ochelari:
Rame
Model Tip:
Solid
Numărul De Model:
Brightzone #2018 cu marcajul CE
Nume De Brand:
Brightzone
Material Cadru:
Titan Plastic
Gen:
Unisex
Caietul de sarcini:
full rim
Material Cadru:
PC
Material Lentile:
CR-39 Rășină
Stil:
Retro și de epocă
Lumina Vizibilă Perspectivă:
99

Alegerea clientului