.

.

Excelent Pliere Cheie de la Distanță Pentru Porsche Cayenne 3 Buton 433/315MHZ Transport Gratuit

Excelent Pliere Cheie de la Distanță Pentru Porsche Cayenne 3 Buton 433/315MHZ Transport Gratuit

Calificări de clienți:

RON 122.00 -5 %
RON 128.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


Excelent Pliere Cheie de la Distanță Pentru Porsche Cayenne,3 butoane, 433 MHZ/315 MHZ.
complet nouă condiție.
Atenție
1.en-gros este disponibil, mai multe ordine, mai multe reduceri. bine ati venit la contact pentru detalii.
2.cumpărătorul ar trebui să știe bine dacă cheia se potrivesc pentru masina ta înainte de cumpărare, dacă nu sunteți sigur, puteți consulta local lăcătuș sau noi pentru ajutor. cheile trebuie să fie programat cu masina ta, atunci când pentru a obține cheia. dacă ești profesionist și are programator puteți DIY, este ușor, dacă nu sunteți profesionist, vă sugerăm să luați cheia pentru o cheie de magazin și de a găsi un lăcătuș pentru a ajuta.de asemenea, vom încerca noastre cele mai bune pentru oferta tehnica, dacă aveți nevoie. dar dacă cumpărătorul nu știți cum să program și de a face o greșeală procesul de a face cheie rupt, noi nu va fi responsabil pentru ea, și nu va restituire sau de schimb.
3.de obicei, vom livra coletul prin china post air mail sau singapore post mail pentru obiecte mici, este nevoie de aproximativ 8-60days, uneori poate chiar mai mult, depinde de zone diferite. cum ar fi brazilia, rusia și cele mai multe din america de sud, țări,uneori, trebuie să ia aproximativ 60 zile sau mai mult timp pentru livrat. deci, sper clienții răbdare să aștepte un pic atunci când sunt plasate ordine, dacă încă nu primi elemente atunci când livrarea este sfârșitul, pls nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și de a face 100% mulțumit. nu atât de ușor pentru a deschide litigiu sau de a părăsi un feedback negativ, înainte de a ne contacta,orice poate fi consultat!
4.restituire sau de schimb este disponibil în cazul produselor este rupt sau are defect din vina noastră. cum ar fi expedia un element greșit,colet pierdut sau din alte motive.cumpărătorul trebuie să plătească de transport maritim și păstrați produsul în stare bună, atunci când să se întoarcă înapoi pentru restituire sau de schimb.
5.nu suntem responsile pentru fiscale personalizate sau personalizate probleme, putem urmări cererea cumpărătorului de a scrie o valoare scăzută pe facturi de transport, pentru a evita înaltă fiscale personalizate. cumpărătorul trebuie să plătească taxa sau repara personalizate problemă, dacă este necesar.

Despre produs

Numărul de Butoane:
433mhz, 315mhz
Tip De Material:
plastic&metal
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea:
Nici unul
Nume De Brand:
PORSWAGEN
Altă Parte Numărul:
Nici unul
Personalizare:
No
Schimb Numărul Parte:
Nici unul
R/C Funcție:
Cu
Numarul Parte:
Nici unul
culoare:
Negru
Greutate:
45g
Funcția:
Cheie de la distanță
Frecvența:
433/315mhz
calitate:
Excelent
Buton:
3

Alegerea clientului